Polžja krema HELIROYAL PLUS

Leta 2011 smo razvili polžjo kremo Heliroyal plus z izjemno obnovitveno močjo in jo proizvedli v Sloveniji. Krema sodi med naravno kozmetiko. Velja za obnovitveno kremo, saj z vsemi svojimi učinkovinami v naravni formi (našteto spodaj) deluje na obnovi kožnih celic, prav tako pa kožo naravno stimulira k lastni obnovi.

Krema deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože in lajša, preprečuje probleme s kožo. Poleg izjemnega obnovitvenega učinka, krema naravno uravnava vlažnost kože.

Obnova kože, hidracija kože, preprečuje razvoj aken in neguje aknasto kožo, gube, brazgotine, keratoza, starostne pege, strije in bradavice, srbeča koža, suha koža na obrazu ali telesu. Vse to in še več naravno blaži in odpravlja naša naravna kozmetika.

Krema velja za "dermatološki čudež narave".

Uporaba nege

Na kakšen način krema pomaga pri gubah in po koliko časa so vidni učinki?
Gub se loteva z naravnimi sestavinami, bolj natančno Collagen in Elastin ter Hyaluronska kislina – deli ekstrakta, ki delujejo na ohranjanju vlage kože in imajo regeneracijske sposobnosti. Vlaži in zapira kožo, da le ta ne izgublja vlage. Ker vlaga v koži ne izhlapeva je le ta bolj napeta – blaži nastanek gub ter zmajšuje obstoječe, jih globinsko mehča in »ravna«. Krema vsebuje tudi naravno UV zaščito torej zmanjšuje vpliv sonca na nastanek gubic.

 

Na kakšen način pomaga pri starostnih pegah in čez koliko časa so vidni učinki?
Starostnih peg se loteva z učinkom svetlitve pigmentnih področij, torej koža postaja na predelih peg svetlejša in tako krema poskrbi za enakomerno pigmentacijo kože.

 

Ob redni uporabi (1x do 2x dnevno) so rezultati vidni v prvem mesecu uporabe glede na težavnost dermatološkega problema. Koža pa je drugačna, boljša že po parih dneh uporabe. Večji nanos kreme ali večkratni nanos kreme ne pripomoreta k hitrejšemu učinku. Pomembna je le redna uporaba in izjemno tanek nanos. Priporočena uporaba na temeljito z vodo očiščeni koži. Uporaba drugih preparatov za čiščenje ali nego kože po in pred nanosom kreme ni potrebna. Krema sama vsebuje zadostno količino vitavinov, proteinov, mineralov, le te pa so v naravni formi.

 

Priporočljiva uporaba:

Zjutraj in/ali zvečer, vendar v večernih urah ne tik pred spanjem. Krema deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože, vrsto oz. razvitost dermatološkega problema ter lajša, preprečuje probleme s kožo. Krema ni zdravilo in neuporaba ne pomeni nazadovanja problema. Ob redni uporabi bo le učinek hitrejši. Nega ni agresivna in ne povzroča tanjšanja kože. Kožo maksimalno nahrani in vzdržuje ravnovesje ter “uči” kožo samoustvarjati pravilne vlage. Ravnovesje vlage pa je znan indikator zdrave oz. nezdrave kože.

 

Krema ni dnevna ali nočna. Uporabljate jo lahko po potrebi ali kot nego, ki nadomesti dosedanje produkte katere uporabljate. Lahko jo tudi dodate k uporabi produktov, ki jih že uporabljate, vendar glede na njeno hranilnost in delovanje le to ni potrebno.

 

Krema deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože, vrsto oz. razvitost dermatološkega problema ter lajša, preprečuje probleme s kožo. Krema ni zdravilo. Pomembna je le redna uporaba. Nega ni agresivna in ne povzroča tanjšanja kože. Kožo maksimalno nahrani in vzdržuje njeno ravnovesje ter “uči” kožo samoustvarjati pravilno vlago. Ravnovesje vlage pa je znan indikator zdrave oz. nezdrave kože.