Polžja krema HELIROYAL PLUS

Leta 2011 smo razvili polžjo kremo Heliroyal plus z izjemno obnovitveno močjo in jo proizvedli v Sloveniji. Krema sodi med naravno kozmetiko. Velja za obnovitveno kremo, saj z vsemi svojimi učinkovinami v naravni formi (našteto spodaj) deluje na obnovi kožnih celic, prav tako pa kožo naravno stimulira k lastni obnovi.

Krema deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože in lajša, preprečuje probleme s kožo. Poleg izjemnega obnovitvenega učinka, krema naravno uravnava vlažnost kože.

Obnova kože, hidracija kože, preprečuje razvoj aken in neguje aknasto kožo, gube, brazgotine, keratoza, starostne pege, strije in bradavice, srbeča koža, suha koža na obrazu ali telesu. Vse to in še več naravno blaži in odpravlja naša naravna kozmetika.

Krema velja za "dermatološki čudež narave".

O sestavini

Glavna naloga polžjega ekstrakta je nuditi naravne aktivatorje, ki so učinkoviti proti učinkom staranja kože ter lajšajo, preprečujejo probleme s kožo. Spodaj si lahko ogledate tabelo sestave glavne naravne komponente – polžjega ekstrakta. V namen dišave in dodatka C vitamina je sestavni del kreme tudi naravni ekstrakt limonske trave.

 

Aktivne učinkovine:

Glavna komponenta vsebuje učinkovine, ki delujejo v njihovi naravni formi:

ALANTOIN – Vlaži kožo, povečuje njeno naravno vlažnost in pripomore h glajenju kože z naravnim učinkom odstranitve mrtvih celic. Izboljšuje strukturo kože.

KOLAGEN IN ELASTIN – Pomaga upočasniti staranje in nastajanje gub z rekonstrukcijo kolagena in elastičnih tkiv.

GLIKOLNA KISLINA – Učinek luščenja; odstranjuje odmrle celice kože, kar jo naredi zdravo in gladko.

PROTEINI – Obogatijo in mehčajo kožo. (Ekstrakt vsebuje več kot 60% proteinov)

VITAMIN E – Pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi prostimi radikali.

HIALURONSKA KISLINA – Pripomore pri obnovi in nastanku novih celic in aktivira obnovitev tkivnega sistema. Podpira sposobnost obnavljanja kože.

 

Airless pakiranje:
Vsebina je pakriana v airless embalažo. Po odprtju tako ne izgublja učinkovine s časom. Embalaža je ekološka in razgradljiva in materialno ne vpliva na kremo in njeno delovanje in učinek.