Leta 2011 smo razvili polžjo kremo Heliroyal PLUS s polžjim ekstraktom z izjemno obnovitveno močjo in jo proizvedli v Sloveniji. Z vsemi svojimi učinkovinami v naravni formi deluje na obnovi kožnih celic, pomirja kožo, prav tako pa kožo naravno stimulira
k lastni obnovi in skrbi za pravilno vlago kože. Je izjemno hranilna, saj že v naravni osnovi ekstrakta vsebuje 60% proteinov, alantoin, kolagen in elastin, glikolno kislino in hialuronsko kislino, minerale, vitamine.


Polžja krema Heliroyal PLUS deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože in lajša, preprečuje probleme s kožo.


Razlaga učinkovin nege. Glavna naloga polžjega ekstrakta je nuditi naravne aktivatorje, ki so učinkoviti proti učinkom staranja kože ter lajšajo, preprečujejo probleme s kožo.
Spodaj si lahko ogledate tabelo sestave glavne naravne komponente – polžjega ekstrakta. V namen dišave in dodatka C vitamina je sestavni del kreme tudi naravni ekstrakt limonske trave.

 

Aktivne učinkovine:

Glavna komponenta vsebuje učinkovine, ki delujejo v njihovi naravni formi:

ALANTOIN – Vlaži kožo, povečuje njeno naravno vlažnost in pripomore h glajenju kože z naravnim učinkom odstranitve mrtvih celic. Izboljšuje strukturo kože.

KOLAGEN IN ELASTIN – Pomaga upočasniti staranje in nastajanje gub z rekonstrukcijo kolagena in elastičnih tkiv.

GLIKOLNA KISLINA – Učinek luščenja; odstranjuje odmrle celice kože, kar jo naredi zdravo in gladko.

PROTEINI – Obogatijo in mehčajo kožo. (Ekstrakt vsebuje več kot 60% proteinov)

VITAMIN E – Pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi prostimi radikali.

HIALURONSKA KISLINA – Pripomore pri obnovi in nastanku novih celic in aktivira obnovitev tkivnega sistema. Podpira sposobnost obnavljanja kože.

 

Airless pakiranje:
Vsebina je pakriana v airless embalažo. Po odprtju tako ne izgublja učinkovine s časom. Embalaža je ekološka in razgradljiva in materialno ne vpliva na kremo in njeno delovanje in učinek.

 

Na kakšen način krema pomaga pri gubah in po koliko časa so vidni učinki?

Collagen, Elastin ter Hyaluronska kislina – deli ekstrakta v naravni formi, ki delujejo na ohranjanje vlage kože in imajo regeneracijske sposobnosti.

Ker vlaga v koži ne "izhlapeva" je le ta bolj napeta – blaži nastanek gub ter zmanjšuje obstoječe,

jih globinsko mehča in »ravna«. Krema vsebuje tudi naravno UV zaščito torej zmanjšuje vpliv sonca na nastanek gubic.


Na kakšen način pomaga pri starostnih pegah in čez koliko časa so vidni učinki?

Učinek svetlitve pigmentnih področij. Koža postaja na predelih peg svetlejša in tako je pigmentacija kože bolj enakomerna.

Koža pa je drugačna, boljša že po nekaj dneh uporabe. Večji nanos kreme ali večkratni nanos kreme ne pripomoreta k hitrejšemu učinku. Pomembna je le redna uporaba in izjemno tanek nanos.


Priporočljiva uporaba

Zjutraj in/ali zvečer, vendar v večernih urah ne tik pred spanjem (blazina). Krema ni zdravilo in neuporaba ne pomeni nazadovanja problema.

Ob redni uporabi bo le učinek hitrejši. Nega ni agresivna in ne povzroča tanjšanja kože.

Kožo maksimalno nahrani in vzdržuje ravnovesje ter “uči” kožo samoustvarjati pravilne vlage. Ravnovesje vlage pa je znan indikator zdrave oz. nezdrave kože.
 
Krema ni dnevna ali nočna. Uporabljate jo lahko po potrebi ali kot nego, ki nadomesti dosedanje produkte. Lahko jo tudi dodate k uporabi produktov, ki jih že uporabljate,

vendar glede na njeno hranilnost in delovanje le to ni potrebno.
 
Airless pakiranje: Vsebina je pakriana v airless embalažo. Po odprtju tako ne izgublja učinkovine s časom, krema pa je varna pred vnosom bakterij.

Embalaža je ekološka in razgradljiva in materialno ne vpliva na kremo in njeno delovanje in učinek.


Bi radi poskusili polžjo kremo in doživeli njene številne prednosti?